Sabitzer manchester united

Efter 2-2 borta mot Barcelona var det dags för Manchester United att ta emot Brcelona hemma på Old Trafford. En plats i åttondelsfinalerna stod på spel och vilken match det blev.

Fantastisk atmosfär på Old Trafford

Det är en magisk känsla på Old Trafford nu för tiden om man jämför med de senaste åren. Erik Ten Hag har fått spelare och fans att tro på hans idé och Manchester United spelar bättre fotboll än på länge.

Det började dock inte på bästa vis för United. Barcelona hade bra press mot Manchester Uniteds mål i starten av matchen. Manchester United kunde sticka upp emellanåt och skapade även några chanser. Det var dock barcelona som gjorde det första målet. Efter klumpigt försvar av Bruno Fernandes fick Barcelona straff som Lewandowski satte. Det var inte starten Manchester United ville ha. De gick in i pausvila i underläge därmed.

Ett nytt Manchester United efter halvtidsvilan

Erik Ten Hag ändrade sin taktik ganska drastiskt i halvtid. Wout Weghourst blev utbytt ytterligare dåligt framträdande. In kom Antony och det blev effekt direkt. Manchester United kändes farligare på alla sätt och 1-1 kom tidigt i den andra halvleken. Barcelona såg vilsna ut i försvaret och lyckades inte skapa speciellt mycket framåt heller. Känslan på läktaren var att detta kommer United att vinna. I den 72:a minuten kom också 2-1 efter att, efter en tilltrasslad situation, just Antony placerat in bollen vid Ter Stegens högra stolpe.

Nu är det alltså dags för åttondelsfinal, vilket lag de möter där återstår att se. Vad vi vet är att det kommer att vara ett stort självförtroende i detta Manchester United som går från klarhet till klarhet.