Svenska PL poddar

Det finns massvis med poddar där ute och det finns väl inget trevligare än att få lyssna på fans prata om ditt favoritlag? Här kommer vi att lista alla svenska PL-poddar för varje klubb.

Liverpool Sverige

Liverpool har en av de största supporterklubbarna i Sverige när det kommer till Premier League. Många fans ger stort intresse och stort intresse har gjort LFC-podden till en av Sveriges största poddar. Ni kan läsa mer om Liverpool Sweden på deras hemsida: https://www.lfc.se/ och ni hittar podden där poddar finns.

Arsenal Sverige

Efter Arsenals fantastiska säsong hittills så skriver Arsenal Sweden att de har slagit nytt rekord i antal medlemmar, det är ändå stort. Självklart har även Arsenal Sweden en podcast, det finns även lite lokala Arsenal-poddar, t.ex Arsenal Malmö och Arsenal Gbg. Kolla in på Arsenal.se för att läsa med och precis som vanligt hittar ni poddarna där poddar finns.

Chelsea Sverige

Chelsea Swedish Fan Club är en av de som växt fram ordentligt de sista 15-20 åren. Självklart så växer intresset med framgång och det är just vad Chelsea har haft. Även om de just nu ligger i mitten av tabellen så kan ingen ta ifrån dom sina CL och PL-titlar. http://www.csfc.se/ måste sägas ser ganska ålderstigen ut och kanske skulle må bra av en uppgradering men det finns mycket information och sajten uppdateras regelbundet med nya artiklar. Det finns även ytterligare supporterklubbar såklart och en av de är Chelsea Supporters Sweden. De håller till hos svenskafans.se och de har en väldigt populär podcast. Ni kan lyssna på CSS där poddar finns och ni kan läsa mer om supporterklubben här: https://www.svenskafans.com/england/chelsea/

Manchester United Sverige

En av världens största klubbar har naturligtvis en av Sveriges största supporterföreningar. på https://muss.se/ hittar vi allt för Man United-älskaren. Samlingar, resor, nyheter och såklart även en podcast! Ni kan läsa mer om podden här: https://muss.se/united-podden/. VI märker direkt att de får in många trevliga gäster och är verkligen en podd som alla United-fans borde lyssna på.

Tottenham Hotspur Sverige

Den tredje Londonklubben på listan har även dom en stor fanbase och de håller i mångt och mycket till på https://www.tottenhamhotspur.se/. Vi hittar direkt Tottenhampodden men vi är inte helt säkra på att supporterklubben och podden har någon anknytning. Detta då det inte finns någon tydligen information om detta på Tottenhams Sveriges hemsida. Oavsett så hittar ni all via länkarna ovan.

West Ham United Sverige

En klassisk klubb som West Ham har en relativt stor supporterklubb i Sverige och de har även en podcast! Ni kan läsa mer om supporterklubben här: https://www.svenskafans.com/england/westhamutd/. Podcasten hitta ni där poddar finns, ni kan klicka här för att komma direkt till podden.

Summering

Vi har här gott igenom de supporterklubbar som vi har hittat som har en eller flera podcasts. De som har supporterklubbar (I princip alla klubbar har supportklubbar) som inte har någon podcast har inte omnämnts.

Vad vi kan vara säkra på är att Premier League har aldrig varit så stort som det är i Sverige just nu.