Goodison Park

Frank Lampard fick inte helt oväntat sparken efter förlusten mot Everton i lördags och nu är ersättaren klar.

Sean Dyches första jobb sedan Burnley

Dyches var coach i Burnley under 10 år och tog dom till Premier Leauge. När de åkte ur förra säsongen var det dock över. Sedan dess har Sean Dyche suttit vid sidan och väntat på rätt projekt att ta sig an. Han har fått flera erbjudanden som han har berättat mer djupgående om i Ben Fosters podcast. Nu har det projektet han sökt kommit. Det är alltså Everton som blir han nästa klubb.

Känd för tufft spel med fokus på försvar

Burnleys starkaste egenskap under Dyche var helt klart försvarsspelet och att spela tufft men inte för tufft. Ett lag, vi i branschen kallar brunkargäng. Det spelar fult, slår långbollar och spelar med ett tight försvarsspel. Det är också precis vad Everton behöver. Alla poäng är viktiga och Dyche kan få ut max av sina spelare. Det blir intressant att se om det funkar med de spelarna han har att tillgå i Everton.

Everton har varit väldigt misskött de senaste åren med mycket märkliga värvningar och det har under den senaste tiden varit oroligt bland fansen, som önskar att ägaren ska sälja klubben till någon som verkligen brinner för Everton.

Dyches första match med Everton i Premier League blir hemma på Goodison Park mot Arsenal den 4:e februari.