Weghorst United

Det var ingen hemlighet att Erik Ten hag har varit intresserad av Weghorst. Manchester united har behövt en ny anfallare sedan Ronaldos avsked i November.

En underskattad anfallare

Wout Weghorst är en Nederländsk landslagsman som var med och spelade ett flertal matcher i VM. Han har sedan ankomsten till Burnley inte lyckats komma till rätta och blev sedermera utlånad till Besiktas inför den här säsongen. Han är en kraftfull anfallare som fungerar väldigt bra som targetspelare men han har mer än bara storlek. Bra teknik och ett öga för mål har gjort honom till en riktigt bra boxspelare.

Ansluter från Besiktas

Burnley valde inför säsongen att låna ut Weghorst till Besikta. Efter 16 matcher i den turkiska liga har han ett fantastisk resultat med 8 mål och 4 assist. Detta var en stor del till att Man united fått upp ögonen för honom. Självklart har Ten Hag god koll på honom då båda är från just Nederländerna. Om detta kommer att bli en flipp eller flopp låter vi framtiden utvisa. Ett uppsving för Manchester United är det helt klart. Manchester United betalar 3 miljoner euro för att låna in Weghorst resten av säsongen.