Joao Felix

Övergången till Chelsea kom hastigt och det blev rätt in i hetluften för den unge Portugisen.

Från Atletico Madrid till Chelsea

Det slog ner lite som en bomb när det kom ut att Felix var klar för Chelsea. Manchester United hade tidigt under transferfönstret visat intresse för den flärdige Portugisen men det var Chelsea som gick med på Atleticos galna pris för att låna in Felix. Det har pratats om summor upp mot 150 miljoner kronor, för 6 månaders lån. Plus att hans höga lön ska betalas.

Med i startelvan direkt

Chelsea mötte Fulham på Craven Cottage och Joao Felix fick vara med direkt från start. Felix spelade bra tillsammans med sin nya anfallskollega Kai Havertz men det var Fulham som tog ledningen i mitten av den första halvleken och Chelsea problem återstår trots att laget kvitterade strax efter starten av andra halvleken.

Rött kort för Joao Felix i debuten

Det blev ingen drömdebut som många Chelsea-fans hade hoppats på för Joao Felix. Han blev utvisad i mitten av den andra halvleken och Fulham kunde strax efter ta ledningen med 2-1.

Är Potter näste coach att få sparken?

Det sägs att han ska få tid att bygga sitt egna lag och det tar tid men historiskt sätt så ger inte Chelsea inte tid till någon coach. Efter 12 veckor så har det inte sett alls bra ut för Potter, chelsea spelar ingen bra fotboll och får inte med sig resultat. Får han inte med sig ett par trepoängare den närmaste tiden så kan det nog vara tack och adjö för gode Graham

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *